Hej jeg hedder Elsine Lena Espensen og jeg er Spirituel Coach & Mentor for Solomødre.

Jeg er sådan en der overanalyserer og overtænker alle valg og beslutninger. Meget besværligt og konfliktfyldt. Da jeg kom hjem fra et udenlandsophold for lidt over 20 år, blev jeg så træt af det, at jeg begyndte at udforske intuitionen og den 6. Sans. Jeg læste om det, gik til foredrag, søgte i højere grad svar i astrologien og tarotkortenes univers. Det førte mig ind i healingens verden og min personlige udvikling blev også til en spirituel udvikling.

Hvordan træffer vi valg og beslutninger, der gør os glade og som vi ved er de rigtige for os? Hvordan møder vi os selv og hinanden og naturen uden fordomme og vurderinger? Det har optaget mig hele mit liv. Jeg tror på, at vi skal starte hos os selv, forbinde os til os selv og vores egen indre kerne og sandhed. Derfra, fra hjertet, kan vi forbinde os til hinanden og se lyset og kærligheden i den anden. Derfra kan vi træffe valg, der gør os lykkelige.


Det er lettere sagt end gjort. Jeg synes jeg var kommet rigtig langt med at leve ud fra mit hjerte, da jeg pludselig stod der og fik beskeden om, at det nok var for sent for mig, at blive mor i det her liv. Tilbage, men dog ikke helt forfra. Ind og mærke min mavefornemmelse og følge den, omfavne mit overtænkende- og overanalyserende sind uden at lade det styre på. Tværtimod tage beslutningen i balance mellem mine følelser og fornuft.

Da jeg så blev selvvalgt solomor, blev jeg på ny udfordret i mærke mig selv, og stole på mig selv, min intuition og dømmekraft. Det kræver en bevidst beslutning, at ville leve fra mit hjerte og når jeg gør det, så oplever jeg, at jeg er den mor jeg gerne vil være for mine krudtugle frøkner. 

Glad, fredfyldt, stærk og mig selv.

10 hurtige fra mit CV 

Født 17. September 1969 i København

Reikihealer v/Heidi Wulff 2005-2007

Kanal fra Kanaliseringsskolen 2011
Clairyoyance fra Den Gyldne Sol 2012
Soulmaster terapeut fra Den Gyldne Sol 2017

Coach v/Christian Ørsted Udvikling og Ledelse 2010
Team og proces coach på Roskilde Universitet 2011-2013

Cand. mag. i kultur- og sprogmødestudier og psykologi 2013

Bl.a arbejdet med undervisning, rådgivning og coaching 
i ind- og udland i plus 20 år

Igangværende The Journey træningsprogram

Selvvalgt solomor til Ella fra 2016 og Vilma fra 2019